• +38 066 7330343
  • ekotox(at)ekotox.com.ua // 03110, Kyiv, Solomyansky district, Pirogovsky str. 19/6, Україна

Надсилання подальших повідомлень користувача про авторизоване використання

Надсилання подальших повідомлень користувача про авторизоване використання

Надсилання подальших повідомлень користувача про авторизоване використання

Якщо Ви є подальшим споживачем речовини, занесеної до Списку авторизації (Додаток XIV), і використовуєте її відповідно до дозволу, наданого постачальнику далі по ланцюжку поставок, Ви повинні повідомити ECHA про своє використання. Крім того, при використанні речовини необхідно дотримуватися умов дозволу, які ваш постачальник зобов’язаний викласти в паспорті безпеки.

Щоб перевірити, чи дозволено використання речовини, зазначеної в Додатку XIV, виконайте такі дії:

  • Перевірте паспорт безпеки (SDS): номер дозволу вказано в SDS, який вам надає ваш постачальник.
  • Вивчіть етикетку: Номер дозволу також відображається на етикетці речовини або суміші. Він відповідає формату “REACH/x/x/x”.
  • Зв’яжіться зі своїм постачальником: Якщо ви не можете знайти номер авторизації в жодному місці, зверніться до свого постачальника для підтвердження.

Ви повинні повідомити ECHA протягом трьох місяців з моменту першої поставки речовини. Це зобов’язання починається після публікації рішення про дозвіл в Офіційному віснику.

Вам необхідно надати наступну інформацію:

  • Айдентика вашої компанії
  • Номер авторизації
  • Контактна інформація

Ви також можете надати детальну інформацію про типовий річний обсяг і кількість персоналу, який використовує речовину. Крім того, ви можете додати короткий опис вашого використання та будь-якої участі в потенційній діяльності із заміни.

Якщо для прийняття рішення про авторизацію потрібні конкретні дані, як-от інформація про ризик зараження, ви повинні додати файл до сповіщення до кінцевого терміну, встановленого в рішенні.

Створіть своє досьє сповіщень в IUCLID

Створіть досьє IUCLID, щоб повідомити ECHA про ваше використання. Ви можете зробити це на своєму локальному комп’ютері або використовувати IUCLID на хмарних сервісах ECHA. IUCLID 6 у наших хмарних сервісах є безкоштовним і завжди оновленим.

Надішліть сповіщення

Щоб надіслати сповіщення, вам потрібен активний обліковий запис REACH-IT. Посилання на REACH-IT знаходяться в правій частині цієї сторінки.

Зареєструйтеся в REACH-IT (пропустіть цей крок, якщо у вашої компанії вже є обліковий запис). Увійдіть в REACH-IT. У меню виберіть «Завантажити досьє IUCLID» у розділі «Сповіщення користувача про авторизоване використання». Дотримуйтесь інструкцій майстра надсилання.

 

 

Як надіслати сповіщення нижньому користувачеві про авторизоване використання (youtube.com)

Веб-сторінка ECHA: Надсилання подальших повідомлень користувача про авторизоване використання – ECHA (europa.eu)

Конференція REACH 2024: https://ekotox.eu/reach-conference-2024/