• +38 066 7330343
  • ekotox(at)ekotox.com.ua // 03110, Kyiv, Solomyansky district, Pirogovsky str. 19/6, Україна

Експорт до Канади

Спрощений експорт до Канади у співпраці з HDTS Chemicals Inc.

Експорт до КанадиEkotox Centers у співпраці з фахівцями канадської компанії HDTS Chemicals Inc. надає консультаційні послуги, комплексне обслуговування та консультації щодо експорту хімічних речовин і сумішей до Канади. Ми пропонуємо наш досвід впровадження нових продуктів на канадський ринок, а також контакти з важливими установами, відповідальними за контроль та функціонування канадського ринку хімікатів та сумішей.
ekotox(at)ekotox.com.ua

 

Імпортер нерезидентів у Канаді

Під час імпорту до Канади іноземні організації вимагають, щоб канадський агент діяв як імпортер-нерезидент. HDTS Chemicals Inc. є визнаним канадським імпортером-нерезидентом, створеним у 2001 році, щоб допомогти вам як імпортеру хімічних речовин у Канаді. Компанія допоможе вам з продажем і маркетингом в Канаді в контексті Канадського закону про охорону навколишнього середовища (CEPA) і, зокрема, Правил повідомлень про нові речовини (NSNR). HDTS Chemicals Inc. надає послуги повідомлення NSN про нові речовини, які вводяться в Канаду. Конфіденційність ваших транзакцій захищена угодами про конфіденційність.

Як працює імпортер записів-нерезидентів

Коли Environment Canada отримує пакет NSN від компанії або фізичної особи, яка пропонує імпортувати або виробляти нову речовину, проводиться спільний процес оцінки з Health Canada, щоб визначити, чи існує потенціал негативного впливу речовини на навколишнє середовище та здоров’я людини. . Щоб полегшити цю оцінку, пакет NSN повинен містити всі необхідні адміністративні та технічні дані та повинен бути наданий програмі NS, Відділу нових речовин у Канаді до виробництва або імпорту речовини.

HDTS Chemicals допомагає іноземним виробникам хімії розробляти стратегії постачання хімічних речовин і полімерів, які не належать до DSL, в Канаду, виступаючи в якості канадського агента та/або імпортера рекорду. Усі іноземні нотифікатори повинні скористатися послугами канадського агента або створити обліковий запис у податковому агентстві Канади.

Ми надаємо наступні послуги:

  • Повідомлення про нові речовини (NSN)
  • Канадський агент NSN
  • Імпортер запису для NSN
  • Авторські послуги MSDSЕкспорт до Канади