• +38 066 7330343
  • ekotox(at)ekotox.com.ua // 03110, Kyiv, Solomyansky district, Pirogovsky str. 19/6, Україна

Експорт до Південної Кореї

Спрощений експорт до Південної Кореї у співпраці з Korea Testing & Research Institute

Експорт до Південної КореїЦентри Ekotox у співпраці з експертами з південнокорейської компаніїKTR (Korea Testing & Research Institute)надають підтримку клієнтам, включаючи тестування, аналіз та оцінку, технічні консультації з гарантії якості, сертифікацію та навчання, що є технічною інфраструктурою корейської промисловості. Ми пропонуємо наш досвід впровадження нових продуктів на ринок Південної Кореї, а також контакти з важливими установами, відповідальними за контроль та функціонування ринку хімікатів та сумішей.

Закон про реєстрацію та оцінку хімічних речовин тощо.

Закон про реєстрацію та оцінку тощо хімічних речовин (K-REACH) був оприлюднений 22 травня 2013 року Міністерством навколишнього середовища Південної Кореї та набуває чинності 1 січня 2015 року.  Також добре відомий як Korea REACH через подібність до регламенту ЄС REACH.

Відповідно до K-REACH, будь-яка особа, яка має намір виробляти або імпортувати нову хімічну речовину або щонайменше одну тонну на рік визначеної існуючої хімічної речовини, що підлягає реєстрації, повинна зареєструвати хімічну речовину до її виробництва або імпорту. K-REACH також встановлює вимоги до компаній повідомляти про обсяги та використання речовин, які вони виробляють/імпортують, та повідомляти про продукти, що містять небезпечні хімічні речовини.

Закон про хімічний контроль (CCA)

Закон про контроль за хімічними речовинами (раніше Закон про контроль над токсичними хімічними речовинами) був прийнятий національними зборами в травні 2013 року і набуває чинності 1 січня 2015 року. Це новий закон, який зосереджується на звітності щодо хімічних речовин та попередженні хімічних аварій. Відповідно до CCA, будь-яка особа, яка виробляє або імпортує хімічну речовину, повинна перевірити, чи її хімічний продукт містить будь-яку регламентовану речовину, і подати інформацію до Міністерства навколишнього середовища. Будь-яка особа, яка має намір створити та експлуатувати об’єкти для обробки токсичних хімікатів, повинна підготувати звіт про аналіз наслідків за межами майданчика, в якому оцінюється вплив потенційної хімічної аварії на навколишнє середовище та населення.

CCA також вимагає, щоб будь-яка особа, яка обробляє хімічні речовини, схильні до нещасних випадків, у кількості, що перевищує певну кількість, готувала та представляла план дій у надзвичайних ситуаціях кожні п’ять років.

Експорт до Південної Кореї