• +38 066 7330343
  • ekotox(at)ekotox.com.ua // 03110, Kyiv, Solomyansky district, Pirogovsky str. 19/6, Україна

ЗАЯВА НА ДОСТАВКУ ТРИОКСИДУ

ЗАЯВА НА ДОСТАВКУ ТРИОКСИДУ ХРОМУ
ЗАЯВА НА ДОСТАВКУ ТРИОКСИДУ ХРОМУ
Клієнт

Компанії з хромування.

Фон

Дозвіл REACH на триоксид хрому є складною областю.

Завдяки широкому колу користувачів із низьким потоком, на які діють законодавчі вимоги, у поєднанні з зростаючими вимогами, що випливають із рішень європейських судів (по іншій справі, але мають вплив на практику обробки ЄС REACH Комітету та інших гравців, залучених до AfA).

Парламент ЄС попросив повторно подати AfA, спочатку подану Консорціумом CTAC.

Компанії, що займаються хромуванням, вирішили звернутися безпосередньо, створивши невеликий консорціум для застосування авторизації (AfA), що охоплює 2 види використання.

Цілі проекту

Центри Ekotox попросили допомогти компаніям, які займаються хромуванням, у всьому процесі подачі заявки на отримання дозволу на використання триоксиду хрому для травлення та хромування для автомобільної та санітарної промисловості.

Підхід

Головний заявник уклав угоду з Ekotox про комплексні послуги для досягнення AfA у випадку невеликого консорціуму компаній із хромування для дозволу на використання триоксиду хрому:

ВИКОРИСТАННЯ 1: Промислове використання триоксиду хрому для травлення, етап попередньої обробки в процесі гальванічного нанесення функціонального хромування з декоративним характером

ВИКОРИСТАННЯ 2: Промислове використання триоксиду хрому для функціонального хромування з декоративним характером для автомобільної та санітарної промисловості.

Ми почали з особистих відвідувань кожного з сайтів хромування, які беруть участь у консорціумі. Робота призвела до підготовки та застосування необхідних документів: Звіт про хімічну безпеку, Соціально-економічний аналіз, Аналіз альтернатив та план заміни.

Результат проекту

Документи AfA були розроблені, і заявка на авторизацію була успішно подана до ECHA у початково вказані терміни.

Команда проекту Ekotox

Мартін Мурін

Мартіна Кубаньова

Андреа Орлікова

Марта Заблуділова

ЗАЯВА НА ДОСТАВКУ ТРИОКСИДУ ХРОМУ