• +38 066 7330343
  • ekotox(at)ekotox.com.ua // 03110, Kyiv, Solomyansky district, Pirogovsky str. 19/6, Україна

Той самий біоцидний продукт

  • Той самий біоцидний продукт
    Нижче наведено основні принципи нового Регламенту про самий біоцидний продукт № 414/2013 (регулювання ТСБП) зі змінами, внесеними Регламентом № 2016/1802:

подальший дозвіл на той самий біоцидний продукт (ТСБП) може бути наданий на основі оцінки біоцидного продукту, який вже був дозволений або зареєстрований відповідно до Директиви про біоцидні продукти 98/8/EC 169 (ДБП), або
вже дозволено відповідно до Регламенту щодо біоцидних продуктів № 170 528/2012 (BPR) , або можна запитувати заявки на отримання дозволу на ті самі біоцидні продукти, якщо ідентичний продукт уже зареєстрований, або  де ідентичний продукт проходить оцінку та ще не авторизований. Біоцидний препарат, який вже дозволений або проходить оцінку для отримання дозволу, називається «спорідненим референтним продуктом» (або еталонним БП). Передумовою для отримання дозволу на використання тих самих біоцидів є те, що ці продукти є ідентичними в межах обмежених змін адміністративної 171 зміни. Положення та умови авторизації SBP будуть ґрунтуватися на оцінці, зробленій на еталонному BP. Ті самі правила, згадані вище для окремого біоцидного продукту, застосовуються також для сімейства біоцидних продуктів (BPF). Такий же дозвіл на продукт також може бути наданий для окремого продукту сімейства біоцидів.