• +38 066 7330343
  • ekotox(at)ekotox.com.ua // 03110, Kyiv, Solomyansky district, Pirogovsky str. 19/6, Україна

Активні речовини, що утворюються in situ

Активні речовини, що утворюються in situ

Активні речовини, що утворюються in situ, можна визначити як речовини, які утворюються в місці використання з одного або кількох прекурсорів.

Для активних речовин, що утворюються in situ, біоцидний продукт, який підлягає дозволу перед його постачанням або використанням, це:

-речовина(и) або суміш(и), що утворює діючу речовину; або
-діюча речовина, отримана з речовин або сумішей, які самі по собі не можуть бути дозволені як біоцидні продукти.

Для всіх речовин, що утворюються in situ, діюча речовина повинна бути визначена з посиланням на прекурсор(и), що міститься в досьє. Яка оцінюється, і на створену речовину.

У певних випадках це може призвести до повторного визначення речовини, як було зазначено в початковому повідомленні, та/або до створення додаткових записів, коли дані про декілька прекурсорів були надані в досьє, або коли було подано кілька досьє на речовину. (наприклад, діоксид хлору має бути переозначений як діоксид хлору, що утворюється з хлориту натрію шляхом електролізу, і як діоксид хлору, утворений з хлорату натрію та перекису водню в присутності сильної кислоти).

Затвердження субстанції

Під час схвалення речовини, імплементаційний регламент Комісії буде посилатися на прекурсор(и), що підтримуються в досьє. І на активну речовину, яка буде утворена з цього(их) прекурсора(ів), включаючи, якщо це доречно, метод виробництва .

У випадку активних речовин, створених in situ, досьє або LoA повинні охоплювати дані як про активну речовину, створену in situ, так і про прекурсор(и), які утворюють репрезентативний продукт, які підтримуються в досьє, що оцінюється.