• +38 066 7330343
  • ekotox(at)ekotox.com.ua // 03110, Kyiv, Solomyansky district, Pirogovsky str. 19/6, Україна

Діюча речовина

Діюча речовина
Перш ніж зробити біоцидний продукт доступним на ринку Великобританії для певного типу продукту. Вам потрібно переконатися, що активна речовина схвалена для цього типу продукту, перебуває на перевірці для цього типу продукту або внесена в список у Додатку I ПБП ЄС. ( Перелік діючих речовин, які можна використовувати в продуктах. Підлягають спрощеній процедурі авторизації).

Якщо ваш актив не схвалений для вашого типу продукту (не в списку Союзу); розглядається для вашого типу продукту. Чи перераховані в Додатку I ЄС ПБП (список активних речовин, які можна використовувати в продуктах, які підлягають спрощеній процедурі дозволу). Тоді ви не зможете вивести продукт на ринок – замість цього вам потрібно буде підтримати свою діючу речовину через активну процедуру оцінки та затвердження Регламенту або подати заявку на внесення змін до Додатку I Положення про біоцидні продукти (ПБП) ЄС та отримати дозвіл на продукт відповідно до відповідний процес.

Наявні діючі речовини

Якщо ваш біоцидний препарат містить діючу речовину, яка пройшла процес оцінки програми огляду. Та рішення про схвалення (Регламент Комісії) було опубліковано відповідно до ПБП ЄС для відповідного типу продукту для вашого продукту. Тоді вам потрібно подати заявку на отримання продукту. дозвіл до дати схвалення діючої речовини. Дату схвалення активної речовини можна знайти в рішенні про схвалення (Імплементаційний регламент Комісії), опублікованому Комісією ЄС.

Нові діючі речовини

Якщо ваш біоцидний препарат містить нову діючу речовину, яка пройшла процес оцінки, і рішення про схвалення (Регламент Комісії) було опубліковано відповідно до ПБП ЄС для відповідного типу продукту для вашого продукту, тоді вам потрібно подати заявку на отримання дозволу та отримати дозвіл до того, як продукт стане доступним на ринку, оскільки перехідні положення статті 89 ПБП ЄС не застосовуються до нових діючих речовин.

Діюча речовина