ЕКОТОКС ЦЕНТР УКРАЇНА

Експорт до США

Спрощений експорт до США у співпраці з ToxSci Advisors

Центри Ekotox у співпраці з експертами американської компанії ToxSci Advisors надають консультаційні послуги, комплексне обслуговування та консультації щодо експорту хімічних речовин і сумішей до США. Ми пропонуємо свій досвід впровадження нових продуктів на американський ринок, а також контакти з важливими установами, відповідальними за контроль та функціонування американського ринку хімікатів та сумішей.

Отримати ліцензію або дозвіл на імпорт

У більшості випадків вам не знадобиться ліцензія на імпорт товарів до США, але для деяких товарів, які імпортуються, деякі агенції можуть вимагати ліцензію, дозвіл чи іншу сертифікацію.

Дотримуйтесь цього контрольного списку, щоб уникнути проблем під час імпорту:

Отримайте ліцензію або дозвіл на експорт

Більшість товарів, що експортуються іноземному покупцю, не потребують експортної ліцензії. Проте всі товари підпадають під дію законів та правил експортного контролю.

Найкращий спосіб дізнатися, чи потрібна для товару ліцензія на експорт, — це перевірити, яке агентство має юрисдикцію або регулює цей товар, який ви намагаєтеся експортувати. Знайдіть цей список федеральних відомств і агенцій, щоб дізнатися, чи потрібна вам ліцензія на експорт вашого продукту.

У співпраці з ToxSci Advisors ми гарантуємо, що наші канадські та американські клієнти мають доступ до досвіду до широкого спектру регуляторних послуг у Сполучених Штатах.

Ці послуги включали:

Exit mobile version